Skip to content

Swalm 72

5032 EM Tilburg
€ 425.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
113 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

STOP MET ZOEKEN! Nu te koop: instapklare woning met moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers op een rustige en mooie locatie in de geliefde woonwijk De Blaak. Met vrij uitzicht aan voor- en achterzijde en een fraai aangelegde diepe achtertuin op het zonnige zuidwesten. De woning is onder andere gelegen op loopafstand van scholen en winkels.
Ook geen zin om te klussen? Dan zou ik zeker eens komen kijken bij deze woning aan de Swalm 72.

INDELING:

Begane grond:
Entree met meterkast, moderne toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Op de vloer ligt dezelfde eiken parketvloer als in de hal en de woonkamer met open keuken en een deur naar de achtertuin. Door de vele raampartijen heb je fijn lichtinval en mooi uitzicht op de tuin. Aan de voorkant van je woonkamer heb je mooi vrij uitzicht op de straat en de vijver. De moderne keuken die geheel in open verbinding staat met de woonkamer, heeft een kunststof aanrechtblad, diverse lades, onder- en bovenkasten, gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelvriescombinatie. De lades zijn voorzien van een softclose sluiting.
Via de woonkamer heb je tevens toegang tot de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 aan de voorzijde, slaapkamer 2 aan de achterzijde, slaapkamer 3 eveneens aan de achterzijde gelegen.
De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, namelijk: een inloopdouche, wastafel met meubel, ligbad, en een 2e toilet. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt.

Tweede verdieping:
Ruime slaapkamer 4 met een groot Velux dakraam. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasapparatuur en de HR combiketel uit 2021. Er is extra bergruimte gecreëerd door de op maat gemaakte kasten onder de schuine zijdes van het dak (knieschotten).

Tuin:
De woning heeft een strakke voortuin. Daar hoeven wij niet veel over te zeggen, maar de achtertuin daarentegen.
De achtertuin ligt op het zuiden en is erg diep (circa 13 meter). De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een speelzandbak, gras en is gedeeltelijk betegeld. Ook aan schaduw is gedacht, want direct aan de woonkamer vinden we nog een zonnescherm. In de stenen berging achter in de tuin heeft u meer dan voldoende plek voor al het gereedschap om deze prachtige tuin bij te houden. Maar zo ook plek voor bijvoorbeeld de bakfiets. Wat tevens fijn is dat je in jouw achtertuin veel privacy hebt, omdat je geen directe achterburen hebt.

Omgeving:
Swalm 72 is gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonwijk de Blaak in het Zuidwesten van Tilburg. De Blaak is afkomstig van één van de vijf vennen die in de zomer vaak droog vielen. Alle straatnamen in de Blaak verwijzen naar zaken die met water te maken hebben. Op loopafstand van jouw woning, in het zuidoosten van de wijk ligt het overdekte winkelcentrum de Blaak met onder andere een supermarkt (Jumbo), Primera, bloemenwinkel, bakkerij en slagerij. Op loopafstand zijn tevens 2 basisscholen, te weten OBS de Blaak en OBS de Borne. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen. In de straat is het vrij parkeren met parkeervakken. Binnen 15 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Tilburg maar ook bij het NS station.

DUS: - Wil je ook je dozen direct kunnen uitpakken en fijn en relaxed wonen; - energiezuinig wonen (energielabel B); - woning met 4 fijne slaapkamers; - op een mooie en rustige locatie met veel privacy. Bel dan voor een bezichtiging!

- Veelzijdige en fijne tussenwoning
- Vier volwaardige slaapkamers waarvan 1 op de ruime zolderverdieping
- Fantastische woonkamer met toegang tot de achtertuin
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Ideale ligging in de gewilde wijk ‘De Blaak’
- Daarnaast zijn er veel groen, speel- en sportvoorzieningen in de directe omgeving
- Aanvaarding in overleg

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
113 m2
Inhoud
357 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1981
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
113 m2
Inhoud
357 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
1 m2
Positie
Zuid
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verzorgd
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt