Skip to content
Verkocht o.v.

Berkenlaan 13

5143 CX Waalwijk
€ 319.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Perceel oppervlakte
130 m2
Woonoppervlakte
98 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Keurig onderhouden en deels uitgebouwde middenwoning voorzien van maar liefst vier slaapkamers en tuin gelegen op het zonnige zuiden.

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar dat ene ideale huis. Naar misschien wel de eerste plek voor jezelf of naar die plek waar je jezelf een nieuwe kans geeft. Je zoekt een echt thuis, waar je kunt doen wat je wilt. Zonder concessies en zonder dat iemand je stoort. Je moment is er nu. Berkenlaan 13 in Waalwijk staat te koop. Het is het ideale thuis op precies de juiste plek én nog een stuk ruimer dan je in eerste instantie zou vermoeden. Kijk eens goed naar alle mogelijkheden in de woning uit 1968 en je ziet ongetwijfeld een fantastische kans.

Wat er al is
Een goed begin geeft je de ruimte om te kunnen doen en laten wat je wilt. Je nieuwe thuis heeft vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. De kamers geven je een lekkere eigen plek voor iedereen en wellicht houd je nog ruimte over om in te werken, je hobby uit te oefenen of gasten te laten logeren. Je hebt zelfs een eigen dakterras, boven op de later aangebouwde keuken. In de woonkamer en de ruime keuken met lekker veel zon, heb je juist de plek waar je samen kunt zijn. Waar je je bezoek ontvangt of gewoon met je eigen gezin geniet van de momenten die je leven definiëren. Zo heb je het beste van twee werelden. Een echt thuis.

Wat je jezelf extra kunt geven
Hoe lekker is het als je weet dat je niet alleen een fijn huis hebt, maar er – op het moment dat je dat wilt – ook nog meer uit kunt halen? Kansen dus. Kansen zijn geweldig. En je vindt ze hier. Ga tijdens je bezichtiging eens in de woonkamer zitten. Liefst aan het hoofd van de eettafel. Kijk dan eens goed rond in de ruimte, met wat extra aandacht voor de keuken. Dan zie je wellicht meteen een kans. Wat als je die keuken openmaakt? Dan ben je altijd echt bij elkaar en lijkt de kamer nog groter. Ook al omdat er nog meer licht binnenkomt. Een kans dus. Het hoeft niet direct, maar er zit dus nog wat rek in je nieuwe thuis.

Snel thuis
Een echt mooie kans betekent natuurlijk ook dat je niet veel hoeft te doen als je dat niet wilt. Misschien heb je helemaal geen zin om uitgebreid te klussen. Dan is het lekker om te weten dat het huis keurig netjes is onderhouden. Je kunt natuurlijk helemaal los gaan met de keuken, de IJsselsteentjes en andere zaken, maar je kunt ze ook laten voor later. Gezellig is het, ook door de indeling, toch al. Je zit prinsheerlijk in de woonkamer doordat de gebouwen tegenover je een eind verderop staat en je tussen ze doorkijkt. Ook aan de achterkant zit je prima, om je buren haaks op jou wonen. Laat het, tijdens dat moment aan tafel, allemaal eens op je inwerken. Dan zie je wellicht die etentjes met vrienden of de momenten waarop je zelf chill op de bank ligt, al helemaal voor je.

Locatie is alles
Iedere makelaar zal het je vertellen: locatie is alles. Je kunt aan je huis blijven veranderen wat je wilt. Het enige waar je niets aan kunt doen, is de plek waar het staat. Dan is het fijn om te weten dat het ook wat dat betreft dik voor elkaar is in je nieuwe thuis. Geen echte overburen dus en in je tuin op het zuiden zit je ook lekker rustig. Met een weldadige hoeveelheid zon. Alles om te genieten, ook omdat je vlak bij het bos en de sportvelden woont. Je hebt de supermarkt bij de hand en binnen tien minuten fietsen sta je in het centrum van Waalwijk. Er is altijd voldoende parkeerruimte in de straat, om het helemaal af te maken.

Niets meer te wensen over
319.000 euro. De vraagprijs voor Berkenlaan 13 in Waalwijk. Voor jouw eigen oase van rust in de buurt van alles dat Waalwijk ontspannend maakt. Voor de ruimte in huis om te doen wat je wilt en de ruimte om je heen om je door niemand te laten storen. Maak snel de afspraak voor een bezichtiging. Terwijl je daar en dan rustig aan de eettafel zit, zie je vast direct hoe dit het thuis voor je kan worden waar je niets meer te wensen overhoudt. Veel plezier!

Algemeen:
- De woning is voorzien van vier slaapkamers;
- Gelegen op steenworp afstand van basisscholen, winkels, sportvelden en de Loonse en Drunense Duinen;
- De woning heeft al een vaste trap naar de zolder en een dakkapel;
- De badkamer is in 2018 gerenoveerd;
- De tuin is gelegen op het zonnige zuiden;
- De tuin is tevens voorzien van een berging over de volle breedte;
- De woning is voorzien van een definitief energielabel D en deze is geldig tot en met 2030;
- Aanvaarding is in onderling overleg.

Interesse in deze keurige middenwoning? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
98 m2
Inhoud
395 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
98 m2
Perceel oppervlakte
130 m2
Inhoud
395 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
D
Isolatievormen
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
1993
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
59 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt