Skip to content
Verkocht o.v.

van Berckenrodelaan 50

5141 AT Waalwijk
€ 289.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1958
Perceel oppervlakte
164 m2
Woonoppervlakte
97 m2
Aantal slaapkamers
3

Beschrijving

In een zeer courante straat gelegen volledig uitgebouwde tussenwoning voorzien van drie slaapkamers én tien meter diepe tuin gelegen op het oosten.

Jouw eigen definitie van thuis
Je bent op zoek naar een nieuw huis. Naar je eerste eigen woning misschien wel. Of juist naar de plek waar je jezelf een mooie nieuwe kans gunt. Boven alles zoek je natuurlijk een nieuw thuis, de plek waar je kunt doen en laten wat je wilt en alles bij de hand hebt. Je treft het, want het kan nu allemaal. Van Berckenrodelaan 50 in Waalwijk staat te koop. De woning in Besoyen geeft je de mogelijkheid om het paleis te maken waar je gewoon alles hebt voor een lekker en zorgeloos leven.

Ruimte om te kunnen kiezen
Thuis kun je lekker je gang gaan. Dat is hier ook zeker het geval. In de woonkamer en de aangebouwde keuken met eetkamer heb je de ruimte om fijn samen te zijn. Om een flink feestmaal voor te bereiden voor een grote groep of om juist lekker samen te chillen en de boel de boel te laten. Op de bovenverdiepingen heb de ruimte om je terug te trekken als je dat wilt. De woning heeft drie slaapkamers, die je een fijne eigen plek voor iedereen geven. Alles kan, omdat je de ruimte hebt.

Kansen op nog meer
Maar stel je eens voor… Stel je eens voor dat je met open vizier naar de bezichtiging gaat. Dan zie je dat je nieuwe thuis je nog heel veel kansen biedt. Kansen om nog meer uit het huis te halen. Ga tijdens je bezichtiging eens in de eetkamer zitten en beeld je dan eens in dat je de muren tussen de woonkamer, de eetkamer en de keuken weghaalt en een balk met een pilaar plaatst. Een balzaal! Zie je de open keuken met het kookeiland al voor je? De grote tafel met plek voor iedereen? De schouw eruit, vervangen door een kachel met een pijp? Mooi toch?

En beeld je dan direct ook een vaste trap naar de zolder in, met daar een dakkapel. Heel veel anderen in de straat deden het ook en hebben nu een fantastische vierde kamer. Kansen dus. In overvloed. Het hoeft allemaal niet direct, maar je nieuwe thuis heeft de potentie om mee te groeien met wensen die je later misschien hebt.

Jouw definitie van gezelligheid
Het huis uit 1958 is grotendeels nog in authentieke staat. Ook dat biedt je kansen, om zonder wikken en wegen gewoon aan de slag te gaan en jouw eigen definitie van gezelligheid toe te voegen aan je nieuwe thuis. Handen uit de mouwen, om het kasteel van je dromen te maken. Terwijl je tijdens je bezichtiging in de eetkamer zit en je een moment neemt om alles te laten bezinken, zie je dan vast je eigen meubels en andere spullen al in de ruimtes staan. Dan zie je ongetwijfeld ook direct dat je hier de plek kunt hebben waar je iedere dag moeiteloos alles van je af laat glijden. Waar je weet dat je het dik voor elkaar hebt. Een kans uit duizenden en het huis waarop andere straks stiekem een beetje jaloers zijn.

Ideale locatie
Ook in de tuin op het oosten heb je alles wat je nodig hebt voor een lekker leven. Je woont erg rustig, want aan de achterkant heb je geen inkijk van buren. Je zou je tuin nog een meter dieper kunnen maken, zoals de mensen om je heen hebben gedaan. Dan heb je meteen ook nog langer een plek in de zon. Prinsheerlijk te genieten. Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken, staat je nieuwe thuis op een prachtige plek in een mooie straat. Je hebt een brede strook gras voor de deur die zorgen dat auto’s niet vlak langs je huis rijden. Besoyen is niet alleen een gezellig stukje Waalwijk, maar je woont er ook dichtbij alles. In vijf minuten fiets je naar het centrum, maar je woont ook vlak bij de A59.

Alles kunnen maken
289.000 euro. Dat is de vraagprijs voor je eerste eigen huis. Of voor de plek waar je jezelf een mooie nieuwe kans geeft. Van Berckenrodelaan 50 in Waalwijk. Voor ruimte en ruimte voor nog meer. Voor een heerlijk gevoel van vrijheid. Ga vooral eens kijken. Die ene bezichtiging geeft je de wetenschap dat dit het huis is waar je het leven leidt zoals je dat voor jezelf ziet. De ronde door de woning laat je zien dat dit huis het thuis is waar jij heel erg trots op bent en dat je graag deelt met je vrienden en familie. Dat je dus nergens anders meer hoeft te kijken omdat je het hier allemaal kunt maken. Veel plezier!

Algemeen:
- In september 2024 is een bouwkundige keuring uitgevoerd, de directe kosten bedragen slechts €1.965,-
(indien gewenst kunnen wij het bouwkundig rapport op voorhand toezenden);
- De woning is voorzien van drie slaapkamers;
- De tuin is 10m diep en 6,15m breed en gelegen op het oosten;
- De CV-ketel is in 2021 geplaatst en in eigendom;
- De woning is voorzien van rolluiken;
- De woning is voorzien van een definitief energielabel C en deze is geldig tot en met 2034;
- Aanvaarding is in onderling overleg.

Interesse in deze volledig uitgebouwde tussenwoning? Neem contact op met ons kantoor in Waalwijk.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
97 m2
Inhoud
314 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1958
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
97 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Inhoud
314 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2021
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
54 m2
Positie
Oost
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
Rolluiken, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt