Skip to content

Grotestraat 103

5141 JN Waalwijk
€ 389.000,- k.k.
Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
78 m2
Aantal slaapkamers
2

Beschrijving

Op een fijne locatie nabij het centrum gelegen appartement met een balkon én tuin, een luxe en moderne badkamer, een ruime berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Een uniek thuis

Ben je op zoek naar dat ene nieuwe thuis en wil je dat het een echt unieke plek is? Wil je dichtbij alles wonen maar nergens last van hebben? Tijdens ieder seizoen optimaal profijt hebben van de juiste omstandigheden? Klus je liever niet dan wel? Bingo! Grotestraat 103 in Waalwijk is alles waarop je hoopt en wellicht nog een beetje meer. Het bijzondere appartement op de begane grond staat nu te koop. Met de luxe die jij jezelf gunt, de sfeer die zorgt dat je altijd graag thuis bent en een paar onverwachte verrassingen.

Jij zoekt ongetwijfeld, zoals anderen dat ook doen, naar die ene kans. Naar dat beetje meer. Het kan je onmogelijk veel moeite kosten om te zien hoe jij hier het thuis hebt waar je het leven kunt leiden zoals je dat voor jezelf ziet. Het enige dat je hoeft te doen, is de kans oppakken voordat een ander het doet.

Ruimte voor alles
Thuis heb je natuurlijk de ruimte om te doen wat je wilt. Dat is hier geen enkel probleem. Loop het appartement binnen en je kunt bijna niet anders dan aangenaam verrast zijn op het moment dat je de woonkamer inkijkt. Daar heb je de plek om gezellig samen dingen te doen, al dan niet met je bezoek. Met de half open keuken en buiten je eigen terras, waar je lekker uit de wind zit en toch buiten bent.

Voor de momenten waarop je even tijd voor jezelf zoekt, zijn er de twee slaapkamers. En de bijzonder luxe badkamer met een ligbad en een douche waaronder je met gemak met zijn tweeën staat. De grootste slaapkamer geeft je de toegang tot een van de verborgen parels van je nieuwe thuis: de achtertuin. Jazeker! En niet zomaar een tuintje ook. Zo heb je plek voor alles. Voor gezellig samen of even alleen, precies zoals je dat thuis zoekt.

Vier seizoenen echt thuis
Thuis is waar je je schoenen uitschopt en weet dat je je nergens meer druk om hoeft te maken. Dat je alles bij de hand hebt, op ieder moment. Wie weet heb je helemaal geen zin om te klussen. Dan is het fijn om te weten dat dit thuis eruit ziet om door een ringetje te halen. Erg prettig als iemand anders al het werk heeft gedaan. Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten, laat alles even op je inwerken en kijk nog eens goed rond. Dan zie je dat je in een gespreid bedje valt. Lekker niets doen en meteen thuis zijn. Kijk ook nog eens goed door het raam naar buiten, naar de monumentale panden aan de overkant. Dat wordt je nieuwe uitzicht. Niet slecht, toch?

Het houdt ook niet op bij de verrassing die de achtertuin is. Je nieuwe thuis heeft voor ieder seizoen iets fijns. In het voorjaar en de zomer buiten in de zon en in het najaar en de winter…je auto op je eigen plek in de parkeergarage onder het complex. Met een verwarmde oprit. Nooit meer krabben en altijd lekker droog en veilig parkeren. Er is ook nog plek voor fietsen en scooters en je hebt er een eigen berging.

Wel de lusten maar niet de lasten
Een belofte: je bent na je eerste bezichtiging verkocht. Door het waanzinnige uitzicht vanuit je woonkamer, het lekkere terrasje voor je huis, de ruime tuin zonder inkijk maar met volop zon en de parkeergarage van waaruit je de lift instapt en zo’n beetje direct in je appartement staat. Maar ook nu is er meer: de locatie. Op een steenworp afstand van het centrum. Alle voorzieningen bij de hand, de supermarkt om de hoek en binnen twee minuten op de A59. En dan toch prinsheerlijk rustig wonen. Zo heb je dus wel de lusten, maar niet de lasten.

Kans om te grijpen
389.000 Euro. De vraagprijs voor Grotestraat 103 in Waalwijk. Voor niet zomaar een woning. Je koopt een heerlijk nieuw thuis, waar je moeiteloos al je zorgen van je af laat glijden. Iedere dag weer. Je koopt een aantal wel heel erg fijne verrassingen, die jouw nieuwe appartement tot een uniek thuis in Waalwijk maken. Ga snel kijken. Loop rond, laat alles goed op je inwerken en ga even aan tafel zitten. Wellicht wil je dan al niet meer weg. De kans ligt er. Je hoeft hem alleen maar te grijpen. Veel plezier!

Algemeen:
• Eigen parkeerplaats in de kelder;
• Gelegen op een fraaie locatie tegen het centrum van Waalwijk;
• Twee ruime slaapkamers;
• Zeer ruime en moderne badkamer;
• Er is naast het balkon aan de voorzijde ook nog een royale en privacyvolle tuin aan de achterzijde;
• De Cv-ketel is van 2015;
• Ruime berging in de kelder;
• Er is een lift aanwezig;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
78 m2
Inhoud
260 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2004
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
78 m2
Inhoud
260 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2015
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
45 m2
Positie
Noord
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verzorgd
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeergarage
Dak
Soort dak
Plat dak
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt