Skip to content

Havendries 28

5165 VM Waspik
€ 300.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Perceel oppervlakte
168 m2
Woonoppervlakte
93 m2
Aantal slaapkamers
3

Beschrijving

Op een mooie locatie gelegen goed onderhouden middenwoning met drie slaapkamers en een diepe tuin.

Lekker je gang kunnen gaan

Je nieuwe huis. Misschien is het je eerste eigen plek, of wil je jezelf er een nieuwe kans geven. Je hebt ongetwijfeld behoorlijk wat noten op je zang. Terecht ook, want dat nieuwe huis moet vooral ook je nieuwe thuis zijn. Het is de plek waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je wilt. Het is ook de plek waar je ongestoord je gang kunt gaan. Die eisen maken het bijzonder goed nieuws dat Havendries 28 in Waspik nu te koop staat. Het is de woning die moeiteloos bij je past. Waar je alles hebt voor een lekker leven én de mogelijkheid om nog wat meer te maken.

Voor alles een plek
Thuis kun je lekker je gang gaan. Dat is hier ook zeker het geval. In de woonkamer met de gezellige wenteltrap en de keuken heb je de ruimte om fijn samen te zijn. Op de bovenverdieping heb je juist een fijne plek voor jezelf. De woning heeft drie slaapkamers en nog een zolder met een vlizotrap. Je hebt dus voor alles een plek in je nieuwe thuis. Zonder concessies. Lekker samen chillen, borrelen, eten of wat voor gezellige dingen dan ook: geen probleem. Even een moment voor jezelf of bijvoorbeeld rustig thuis werken? Kan ook. Precies zoals je dat thuis wilt.

Ruimte voor nog meer
De woning heeft al een heleboel voor je. En dan is er nog dat wat je in andere huizen niet altijd hebt of ziet: mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een vaste trap naar de tweede etage en een dakkapel. Dan heb je daar ook ruimte voor een fantastische slaapkamer. Of stel je eens voor dat je de keuken openmaakt en nog bij de woonkamer trekt. Dan lijkt de benedenverdieping nóg ruimer. Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten. Dan zie je vast al wel voor je hoe fantastisch die extra ruimte zou zijn. Zo heeft dit thuis dus nog ruimte voor nog meer.

Echt thuis
Je zoekt natuurlijk meer dan alleen veel ruimte. Je wilt je altijd echt thuis voelen. Ook dat hoeft geen enkel probleem te zijn. De sfeer in je nieuwe thuis is fijn en rustig, ook omdat het lekker licht is én omdat de andere huizen in de straat een beetje verderop staan. Je kunt ongestoord je gang gaan, wat natuurlijk precies is dat je zoekt in je nieuwe huis. Wanneer je toch dat moment neemt aan de eettafel, kijk dan ook eens naar de schuifpui in de woonkamer. Je hebt geen enkele fantasie nodig om je voor te stellen hoe lekker het is om buiten naar binnen te halen in de zomer. Wellicht zie je op dat moment direct al hoe jij jouw spullen in de woonkamer zou zetten. Dan heb je vast ook al het gevoel dat je thuis bent.

Je eigen plek
Havendries is een straat waar mensen komen als ze er moeten zijn. Je nieuwe straat is rustig en de buren zijn vriendelijk. Kinderen groeien er heerlijk op en toch heb je alles bij de hand: scholen, winkels, sportverenigingen en de A59. Ideaal. In je eigen tuin op het oosten zit je prinsheerlijk tussen het groen. Geen mens die ziet wat je doet. Ook aan de voorzijde kijkt niemand naar binnen, want je overburen wonen haaks op jou. Zo heb je echt je eigen plek, waar je kunt doen en laten wat je wilt en je toch overal dichtbij woont.

Dit is hem
300.000 Euro. De vraagprijs voor Havendries 28 in Waspik. Voor dat bedrag koop je het huis waar je thuiskomt en echt jezelf kunt zijn. Waar je op een mooie plek woont en de privacy hebt om lekker je gang te kunnen gaan. Ga snel eens kijken. Maak een afspraak, loop een rondje en je weet het: dit is het. Ga eens aan die eettafel zitten, neem alles goed in je op en bedenk je eens hoe jij hier alles hebt voor het leven zoals je dat voor jezelf ziet. Dan weet je: dit is hem. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen op een fraaie locatie in een rustige woonwijk;
• Riante en goed afgewerkte badkamer;
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas;
• Diepe tuin met eigen achterom en recent vernieuwde berging;
• De woning ligt nabij een mooi park en dichtbij het groen van de polder;
• Achter de uitgebouwde keuken is nog een bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
93 m2
Inhoud
383 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1975
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
93 m2
Perceel oppervlakte
168 m2
Inhoud
383 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
1997
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
95 m2
Positie
Oost
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Aangebouwd hout
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt